Deţinutul de la Penitenciarul Jilava căutat de autorităţi, prins în Gara Centrală din Iaşi

0
68

Deţinutul de la Penitenciarul Jilava, căutat de autorităţi după ce, în urma unei permisiuni de a ieşi din unitate, nu a mai revenit în detenţie la ora stabilită, a fost găsit vineri de poliţişti în Gara Centrală din Iaşi.

„În după-amiaza de 23 decembrie 2022, în jurul orei 15,00, o patrulă din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Iaşi a depistat în Gara Centrală din municipiul Iaşi un bărbat, de 31 de ani, deţinut în Penitenciarul Bucureşti Jilava, care în perioada 16 – 21 decembrie a beneficiat de permisiunea de ieşire din unitate şi nu a mai revenit”, informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi.

Acesta urmează să fie introdus în Penitenciarul Iaşi.Bărbatul era condamnat definitiv la 4 ani şi 4 luni de închisoare pentru infracţiunea de tâlhărie calificată şi executa pedeapsa în regim deschis. El mai avea de executat 6 luni din pedeapsă.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAccident grav la intrarea în pasajul Unirii din București! Un autocar în care se aflau 47 de turiști greci a intrat într-un limitator de înălțime / Arafat: O persoană a murit. Alta este în stare critică
Articolul următorSecretar de Stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, trimis în instanță de DNA cu acord de recunoaștere a vinovăției/ Este acuzat de trafic de influenţă
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments