O gravidă de 8 luni a pierdut sarcina după ce a fost spulberată pe stradă de un șofer britanic. Bărbatul fugar a fost prins pe aeroportul din Cluj, se pregătea să plece din ţară

0
99

O femeie însărcinată în opt luni a fost lovită de o maşină, seara trecută în Capitală, în timp ce traversa strada. Câteva ore mai târziu, femeia a pierdut sarcina la spital. Şoferul care a accidentat-o, un cetăţean britanic, a fugit de la locul accidentului. A fost prins pe ultima sută, chiar în timp ce se pregătea să plece din ţară de pe aeroportul din Cluj.

Șoferul în vârstă de 25 de ani va adus de la Cluj la sediul Brigăzii Rutiere din Capitală. Polițiștii îl vor audia și, având în vedere că a încercat să fugă dupa ce a comis accidentul, nu este exclus ca procurorii să ceara arestarea sa pentru 30 de zile.

Rămâne însă de văzut cum va decurge întreaga ancheta. Se va face și o expertiză a mașinii, despre care știm că e nouă, închiriată. Martorii spun că l-au văzut conducând respectivul autoturism cu viteză prin cartierul din sectorul 3 al Capitalei. Mai mult, o cameră de supraveghere dintr-un magazin din zonă l-a surprins cu câteva momente înainte de a comite accidentul.

Imediat după ce a fost lovită cu mașina, tânăra în vârstă de 35 de ani, gravidă în 8 luni, a fost transportată la spitalul Sfântul Pantelimon din București. Starea acesteia s-a degradat, însă, destul de rău seara trecută, astfel că, din păcate, a pierdut sarcina. Rămâne internată pentru a fi supravegheată de medici. În tot acest timp, ancheta continuă și rămâne de văzut cum va decurge investigația.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAjutor al parintelui Damaschin pentru o mama cu 7 copii din Hermeziu
Articolul următorDoi inspectori Antifraudă, reținuți de DNA sub acuzația că ar fi pretins 10.000 de euro mită de la administratorul unei firme pe care o controlau
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments