Jurnalistul sportiv Bogdan Socol lasă în urma sa 3 copii, după ce acesta și-a pierdut viața la un antrenament de înot într-un lac înghețat

0
108

Comentatorul sportiv Bogdan Socol a murit vineri, din cauza unui şoc hipotermic, a relatat paginademedia.ro. Acesta avea 42 de ani, iar în urma sa rămân trei copii.

Din informaţiile obţinute de gsp.ro, şocul hipotermic ar fi intervenit în timp ce Bogdan Socol înota într-un lac înghețat. El nu a mai putut fi salvat, informaţia fiind confirmată şi de Mihai Stoica, cu care Socol a fost coleg la DigiSport (loc din care a fost îndepărtat intrând într-un conflict cu șeful său Andi Vilara.

În ultima perioadă, Bogdan Socol se pregătea constant în condiţii extreme, în lacuri îngheţate, ape cu temperaturi scăzute, inclusiv neînsoțit. GSP a relatat că specialiștii l-ar fi atenționat să nu se mai aventureze pe cont propriu, însă a ignorat avertismentul.

Bogdan Socol postase inclusiv pe contul său de Facebook un filmuleţ în care înota într-un lac îngheţat. „Am spart gheaţa” era titlul postării. „Un nou moment pe care l-am aşteptat demult – să fac baie în apă îngheţată”, spunea comentatorul sportiv pe 1 februarie, în filmul respectiv. O zi mai târziu, a publicat o nouă filmare, din acelaşi lac îngheţat.

Socol şi-a inceput cariera sportivă la redacţia de sport a TVR, în anul 2000, iar apoi şi-a continuat activitatea profesională la Realitatea TV, TV Sport, National TV şi GSP TV.

1 1 vote
Article Rating


Articolul precedentUn membru PSD a fost găsit spânzurat în sediul partidului
Articolul următorO carte care face apologia lui Ion Antonescu și memorialistica criminalului de război condamnat Mircea Vulcănescu, reclamate la Parchetul General
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments