Primarul Mihai Chirica: „Niciodată nu am avut afaceri cu statul român direct sau indirect, cu vreo firmă a mea sau deținută de familia mea”

0
645

Ca urmarea a unui articol aparut in presa ieseana in care sunt aduse diferite acuzatii la adresa primarului Mihai Chirica, edilul a transmis un punct de vedere pe retelele de socializare:

„Prins cu mâța-n sac și cu ditamai problemele personale, o grămadă de bani aruncați într-o casă construită fără autorizație și fără niciun alt document legal în zona Viticultori, Copou. Mai mult, l-am prins din nou, cu aceeași „pisică”, că a stat ilegal ani de zile într-un apartament social primit „cadou” , dar și multe altele, toate acestea în schimbul protecției mediatice pe care o acorda.

Acum, din nou „jurnalistul” G. Gachi încearcă să deturneze atenția, după ce luni, 27 februarie, a fost condamnat definitiv la 1 an și 6 luni închisoare. Iar pentru aceasta, aruncă din nou cu șuvoiul de speculații și elucubrații cu care ne-a obișnuit.

Fac, totuși, câteva precizări, din respect pentru puținii oameni de bun simț care au neșansa de a-i citi aberațiile:
• „Articolul” de astăzi ventilează aceleași prostii , reiterate de peste 7 ani în campanii electorale, despre firme private tenebroase, minciuni flagrante care nu se bazează pe nimic și nu aduc nimic nou.
* Niciodată nu am avut afaceri cu statul român direct sau indirect, cu vreo firmă a mea sau deținută de familia mea.
* Dreptul oricăror firme de avea relații comerciale între ele nu poate fi îngrădit de nimeni , nici măcar de primar.
* De asemenea, așa cum spuneam, firma Eurodesign Consulting SRL nu a făcut niciodată afaceri cu statul, cu nicio instituție publică ori companie cu capital de stat.

În ceea ce mă privește, acest „jurnalist” se străduie de ceva vreme să mă agațe într-un conflict de tip ANI , fără să știe că, de când am fost ales în funcția de viceprimar sau primar, mereu am răspuns cu documente la toate cerințele ANI indiferent de unde a venit plângerea sau pur și simplu controale de rutină. Nu dețin conturi mascate, afaceri în țară sau străinătate, ca alții de prin USR, și mai mult, în permanență trebuie să dau declarații privind corectitudinea activității (fie ea și cea privată) deoarece sunt cerute de instituțiile finanțatoare, și acolo nu te joci!

În rest, pentru mine acest personaj numit G. Gachi este doar o persoană condamnată definitiv la un an și jumătate de închisoare cu suspendare (pentru conducerea unui autoturism sub influența alcoolului!), care, ca atare, și-a pierdut orice prezumție de onorabilitate și bună credință. Rămas fără niciun dram de credibilitate, încearcă să își spele imaginea aruncând cu noroi în dreapta și în stânga, într-un acces de disperare vecină cu psihoza.

În fine, este evident că a început campania electorală, iar G. Gachi nu se mai sfiește să își asume oficial rolul de „trompetă” a USR, cu care face schimb de subiecte de atac, sesizări și denunțuri.

Oricum, G. Gachi și USR fac o echipă perfectă de looseri, uniți atât prin subiecte, cât și prin obiceiul de a consuma alcool și alte substanțe interzise….

Le doresc, atât lui G. Gachi, cât și USR, să primească exact ceea ce merită: să nu îi mai bage nimeni în seamă, nici la Iași, nici în altă parte!”, a spus primarul Mihai Chirica.

3 4 votes
Article Rating


Articolul precedentNew entry în regiune, la Palas – Enzo Bertini aduce colecțiile Valentino, Karl Lagerfeld, PREMIATA și ale altor branduri internaționale
Articolul următorDoi ani de la masacrul din Onești. Prima răpire din istoria postdecembristă a României soldată cu uciderea a două persoane
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments