O bătrână din Rusia: „Avem o problemă cu Moldova și cu românii. Ucrainenii trebuie rași de pe fața pământului”

0
414

Alex Kokcharov, analist de risc politic și economic în Londra, a publicat o înregistrare în care spune că este o bătrână din Rusia care spune că are o problemă cu moldovenii și românii.

Mai mult, ea susține că oamenii din Ucraina ar trebui să fie rași de pe fața pământului, conform înregistrării publicate pe Twitter și citată de Aktual 24. 

Conform, clipului bătrâna spune că: “Acum avem o problemă cu Moldova și cu românii. Ce treaba are Polonia acum? Dar și Polonia e de rahat. Tatăl meu a fost pe acolo jumătate din razboi, mi-a povestit despre ei”.

Apoi, bătrâna a continuat să îi atace pe ucraineni.

“Ucrainenii sunt Gestapo, tot vestul Ucrainei e plin de ei, iar polonezii sunt nationaliști”, a menționat ea. Întrebată dacă există naziști, rusoaica spune că da.

“Trebuie să îi distrugem, toți ucrainenii trebuie distruși, inclusiv copiii lor, toată populația”, a susținut bătrâna.

Întrebată și despre Polonia, ea spune că trebuie procedat la fel.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentArafat: În scenariile noastre luăm şi eventualitatea unui cutremur de 8 grade, asta nu înseamnă că ştim că va fi, nu înseamnă că sigur va fi, dar noi trebuie să ne pregătim pentru aşa ceva
Articolul următorDNA OMOARA MARILE DOSARE – Deputatul PSD Daniel Ghita acuza: „Tinem dosarele pana se prescrie fapta… Dosarul Microsoft: spagi de sute de milioane… Fapte prescrise. Niciun reprezentant Microsoft Austria arestat! Doar cei care trebuiau plimbati in catuse! DNA are dosare penale cu frauda si acte de coruptie de cca 4 miliarde euro din pandemie!”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments