Un zidar iesean a fost impuscat mortal in Roma iar familia lui traieste in teroare de frica albanezilor

0
137

Mihai, un zidar in varsta de 33 ani, originar din comuna Alexandru Ioan Cuza a fost impuscat mortal miercuri seara, in apropiere de un magazin alimentar romanesc de pe strada Casal de Pazzi, din Roma. Doi barbati aflati pe o motocicleta, au deschis focul asupra unui grup de barbati, printre care se afla Mihai si un alt roman.

Ieseanul a cazut secerat la pamant rapus de doua gloante. Cei doi gemeni ai sai, isi asteapta tatal si acum. Potrivit Il Messaggero, atacul se potriveste tiparelor clasice, în contextul războiului dintre bande pentru controlul traficului de droguri. Zona in care traia romanul este controlata de un grup de albanezi agresivi, din cauza carora, mai multe familii au decis sa se mute.

Cu toate acestea, politistii italieni cred ca romanul a fost ucis dintr-un motiv diferit, intrucat profilul lui Mihai nu vorbeste despre droguri si trafic. Acesta isi ducea traiul linistit in Roma, mergea la serviciu si mai iesea cu colegii la o bere dupa munca sau la o partida de pescuit. Sotia acestuia a fost audiata ieri de politisti iar aceasta le-a spus ca Mihai traia in teroare din cauza unui infractor albanez.

Soția lui Mihai ajutase o alta femeie, soția infractorului albanez. Romanca o sprijinise să scape de bătăi, să lupte împotriva soțului violent care i-a dat „permisiunea” să iasă din casă doar pentru a-și lua fiul de la școală. Faptul că soția lui Mihai a ajutat-o nu i-a cazut bine albanezului, care a fost dat afară din casă.

Barbatul l-a cautat pe Mihai si l-a amenintat: „Dacă soția ta nu tace, vă aranjez eu”! In plus i-a acuzat pe romani ca i-au stricat familia. Romania a luat in serios amenintarile si i-a transmis soției sale ca „o să faci să mă omoare!”

Elementele furnizate acum de femeie sunt examinate de anchetatori care, însă, nu exclud nici o varianta tinand cont de metoda feroce de comitere a atacului.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments