Se reia licitația pentru transportul metropolitan

0
94
COMUNICAT DE PRESĂ
Licitația pentru mijloacele de transport în comun care vor deservi populația din Zona Metropolitană Iași va fi reluată. Din cele 26 de vehicule care trebuiau livrate de furnizor a fost trimis doar unul și acela cu grave probleme tehnice, motiv pentru care Primaria Iasi a reziliat contractul. Pana la primirea noilor autobuze, autovehiculele care asigură rutele din Zona Metropolitană Iași sunt detașate de la Compania de Transport Public și toate îndeplinesc normele euro 5 și 6.

Mihai Chirica – Primar Iasi:

„Furnizorul nostru de mijloace de transport nu și-a onorat contractul. Din cele circa 26 mijloace transport, ne-a asigurat doar unul, care, și acela când l-am verificat, nu corespundea din punct de vedere tehnic, deci practic și furnizorul a confirmat faptul că nu poate motiv pentru care s-a reziliat contractul și am dat drumul la o nouă procedură, urmând ca compania noastră de transport public să găsească soluții pentru a putea desfășura transportul în zona metropolitană până când vor veni mijloace de transport.”

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPeste 3.000 MW proiecte de energie solară se vor instala în România în următorii 2 ani
Articolul următorPlanurile urbanistice aferente zonelor din jurul a patru mănăstiri din Iasi vor fi întocmite de un cunoscut arhitect. Mănăstirea Trei Ierarhi va avea cel mai complex plan
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments