VIDEO: Tate își racola „studenții” printre maneliști: zi-le domnu’ Andrew!

0
90

La așa-zisa universitate pe care o păstorea, Andrew Tate încasa de la fiecare student 50 dolari pe lună pentru a-i învăța cum să facă bani, în principal din traficarea femeilor prin metoda „loverboy”.

Autodeclarat absolut-misogin, Tate își clamează nevinovăția deși e evident pentru oricine că individul e un infractor. Tate i-a învățat pe urmăritorii lui cum să se poarte cu femeile, comițând în mod repetat infracțiunea de incitare la ură împotriva femeilor:

  • „Sunt foarte mulți bărbați cu adevărat incompetenți. Cred că cea mai mare greșeală făcută de bărbați este să asculte femeile, deoarece ele nu știu ce vor, nu știu ce să mănânce, nu știu nimic”
  • “Da, cred că sora mea este proprietatea soțului ei. Când o mireasă merge pe culoar, tatăl acesteia este lângă ea să i-o predea iubitului”
  • “Scoți maceta. Boom, o lovești în față, apoi o apuci de gât. Taci, curvo!
  • “Înainte să termine propoziția, am plesnit-o peste față, atât de tare, pe curva aia, încât nu îmi va mai cere niciodată să fac această alegere”.
  • „Femeile care nu sunt virgine sunt ‘bunuri folosite’”
  • „Nu există”, spune el, „să ai fete care lucrează pentru tine și pe care nu le-ai f***t. Este imposibil. Trebuie să le-o tragi, iar ele trebuie să te iubească. Este esențial pentru afacere, pentru că altfel femeile nu au loialitate.”, își învăța Tate discipolii, deloc sofisticați.

Pe canalul de youtube Tate Money, o reclamă la „universitatea” britanicului începe cu o filmare a fraților Tate într-un studio cu maneliști.

 

0 0 votes
Article Rating


SURSĂcurentul.info
Articolul precedentO tanara a fost ceruta in casatorie de iubitul pompier la depunerea juramantului militar. Momente emotionante la ISU Iasi
Articolul următorSofer violent, loveste cu pumnii in cap o batranica intr-un microbuz: „Stai jos!” – Video
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments