„Vreau să trăiesc, să îmi văd copiii mari” – Strigătul disperat al unei femei de 31, mamă a trei copii

0
78

Antoanela Stoica, o femeie de numai 31 de ani, mamă a trei copii de 1, 4 și 6 anișori, a evitat să ceară ajutor și să își expună situația de la bun început pentru că a sperat că situația se va rezolva, că va scăpa și totul va fi dat uitării rapid.

„Doamna educatoare”, cum o știe toată lumea, a fost diagnosticată cu limfom non-Hodgkin și timp de 5 luni a fost tratată într-o clinică din Turcia, pentru care s-a împrumutat la bănci, familie și rude.

Crăciunul a fost un prilej minunat să sărbătorim vindecarea și familia, sănătatea și bucuria copiilor că sunt acasă, sănătoasă. Copiii nu au înțeles, la început, ce se întâmplă. I-am explicat fetiței de 6 ani că plec la tratament, ca să fiu sănătoasă. Știam că va trebui să fiu mereu în gardă, să țin situația sub control, dar nu am crezut că boala va reveni așa de repede, povestește tânăra mămică.

În februarie, la un control de rutină, medicii i-au descoperit două formațiuni pe creier, pentru care e nevoie de cure agresive de chimioterapie. Schema de tratament este una dură și foarte scumpă: 4 ședințe a câte 15.000 de euro fiecare, urmate de un transplant de celule în valoare de 30.000 de euro. Toate acestea trebuie să fie efectuate într-o perioadă de 5 luni.

Atât costă viața Antoanelei, atât poate însemna viața unei femei care nu-și dorește altceva decât să fie alături de copiii și de soțul ei, să se bucure de familie, de o viață normală.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMii de consumatori din 24 de localitati iesene au ramas fara curent electric, în urma fenomenelor meteo
Articolul următorRuralul sexual românesc. Ajutorul de șef de post, amanta și soția
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments