Kovesi, apostrofată pe stradă de George Simion / Filmarea e comentată de Victor Ponta, care o preia de la Victor Ciutacu / Ponta: ”Bravo George Simion!”

0
114

Laura Codruța Kovesi, procuror-șef al Parchetului European, a fost filmată pe stradă de către liderul AUR, George Simion, iar imaginile au fost comentate de fostul președinte al PSD, Victor Ponta.

”Credeam că Doamna Kovesi e foarte “iubită” și nu are nevoie să fie păzită în mijlocul Bucureștiului, mai ceva decât Maddona sau Lady Gaga / sau oare credea că pe Calea Victoriei din București o atacă rachetele lui Putin! Recunosc că nu am văzut așa sistem de pază nici la șefi de stat – oare așa de populară este Doamna Kovesi în România, încât îi trebuie 5 paznici? Sincer – toată scenă arată un parvenitism și o aroganță ciocoiască pe care nu am văzut-o la niciun politician . Eu credeam că o apară oricum “focile” de orice pericol😃! Bravo George Simion pentru întrebare și filmare”, încurajează Ponta.

Imaginile prezentate de social-democrat au fost preluate de pe contul de tik-tok al jurnalistului Victor Ciutacu.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentJupânii Parcului Copou! Un director al Primăriei Iași sfidează de ani de zile regulile urbei, iar polițiștii locali fac sluj în fața lui
Articolul următorPatronatul Societăţilor din Construcţii – PSC – organizează anul acesta la Iași Conferinţa Naţională “PREZENT ȘI VIITOR ÎN CONSTRUCȚII”.
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments