O clinica medicala din Botosani, care a promis ajutor gratuit, i-a intors spatele Alexiei, la scurt timp dupa ce si-a facut imagine in presa

0
176

O clinica medicala din Botosani a retras sprijinul pentru Alexia, tanara cu mainele replantate dupa un cumplit accident de circulatie, la scurt timp dupa ce a promis ca minora va beneficia de recuperare gratuita.

Familia tinerei crede ca aceasta clinica a dorit doar sa-si faca imagine pe suferinta copilei, incercand de asemenea sa se apropie de medicul iesean Sidonia Susanu.

„Noi, pana acum, nu am dorit sa aratam public faptul ca acea stire a fost facuta cu orice alt interes dar nu acela de a o ajuta pe Alexia … asa cum spune. Dar, pentru ca in ultimul timp am întâlnit din ce in ce mai multe persoane care inca mai cred ca Alexia este ajutata de acea Policlinica si ne intreaba cum decurge recuperarea la acea Policlinica, dorim sa spunem public faptul ca, la foarte putin timp dupa ce stirea a aparut public Policlinica cu pricina si-a retras ajutorul oferit Alexiei. Concluziile, va las sa le trageti singuri”, a transmis tatal Alexiei.

Momentan, Alexia face intre 4 si 6 ore de recuperare contracost iar echipa care se ocupa de problemele ei nu au nici o legatura cu aceasta clinica din Botosani. In paralel, adolescenta danseaza, canta, merge la scoala si va participa la un festival.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments