„Colonelul” Turcescu, aplaudacul lui Prigojin: „Bahmut, kaput!”. Turcescu lucreaza acum la televiziunea familiei Pandele-Firea

0
91

Robert Tucescu a aplaudat, intr-o postare pe retelele de socialiazare, faptul ca Bahmutul ar fi cazut in mainile Rusiei. „Bahmut, kaput”, a scris Turcescu, plin de satisfactie.

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelemski, a sugerat duminica ca Bahmutul a cazut in mainile Rusiei. In acelasi timp, pe retelele de socializare, inclusiv pe conturi care sustin Moscova, au aparut imagini cu un atac extrem de violent, cu fosfor alb.

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a parut sa confirme duminica pierderea orasului Bahmut in fata trupelor ruse, cand a fost intrebat inaintea unei intalniri cu Joe Biden daca localitatea se mai afla sub controlul Kievului, relateaza Reuters si AFP.

„Cred ca nu”, a afirmat presedintele ucrainean. „Astazi, Bahmut nu este decat in inimile noastre”, a adaugat el.

Rusia a anuntat sambata ca a cucerit integral orasul devastat din estul Ucrainei, ceea ce ar marca sfarsitul celei mai lungi si sangeroase batalii din razboiul de 15 luni,

„Este o tragedie. Nu mai este nimic in acest loc”, le-a mai spus Zelenski jurnalistilor.

Imagini postate pe retelele de socializare arata ca rusii au folosit munictii interzise, precum fosforul alb. Pe un cont pro-Rusia, administratorii se intreaba de ce Ucraina insista sa lupte chiar si pana la ultima strada.

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments