Primarul din Piatra-Neamt vrea ca pietonii sa nu mai treaca strada singuri. „Blocheaza traficul”

0
153

Primarul din Piatra-Neamt, Andrei Carabelea, are o idee nastrusnica pentru fluidizarea traficului din oras: pietonii sa nu mai treaca strada singuri, ci sa astepte sa se adune mai multi inainte de a opri masinile, la trecerile de pietoni, a facut o declaratie incredibila in privinta blocajelor in traficul rutier din oras, potrivit Stiri-Neamt.ro.

Primarul a identificat problema aglomerarilor in trafic din ultima perioada, iar concluzia edilului, exprimata intr-o emisiune tv, a fost ca pietonii sunt cei care aglomereaza si produc ambuteiaje in trafic pentru ca traverseaza singuri.

„Vedem in fiecare dimineata blocaje in trafic si cea mai mare parte a acestor blocaje este determinata de lipsa acestei educatii si de lipsa unei responsabilitati colective.

E pur egoism sa calci pe trecerea de pietoni fara sa astepti sa mai fie macar o persoana langa tine. Eu ca pieton niciodata nu traversez de unul singur.

Nu ma angajez in traversarea unei strazi pentru ca generez opriri succesive. Daca la fiecare secunda sau la fiecare 10 secunde, adica nici nu astept sa treaca o persoana strada si te angajezi si tu in trecerea strazii, este evident efectul pe care il vedem uneori in fiecare dimineata”.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentLucian Rusu, Guvern: Prioritizăm investițiile în Sistemul Energetic Național
Articolul următorBudăi dă 2.000.000€ subordonaților pentru „boli închipuite”. Pentru profesori nu are bani
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments