Sindicalistii de la USLIP vor sa depuna o plangere penala pe numele primaritei din Ciortesti

0
135

Intr-o postare pe Facebook, Alina Apostol, primarita din Ciortesti le-a transmis parintilor sa-si trimita copiii la scoala considerand ca greva profesorilor nu se deruleaza in momentul oportun. Pe de alta parte, USLIP a transmis ca „in Ciortesti, doamna primar se implica grosolan in greva generala. Maine ii vom face plangere penala”.

„La Ciortești școlile sunt deschise!!! Mâine unele cadre didactice VIN altele nu. Trimiteți copiii la școală, nu interzice nimeni accesul în clase, ține de cadre dacă vor fi la ore sau nu. Înțeleg și empatizez cu nevoia unei salarizări mai mari pentru profesori dar aceasta NU este soluția pentru noi la acest final de an școlar! Sunt negocieri la nivelul sindicatelor și al aparatului guvernamental, sunt sigură că lucrurile se vor îmbunătăți dar timpul este ireversibil și învățarea trebuie să fie normalitate nu excepție! Vă rog dragi doamne și domni să fim echipă, ați găsit în mine un partener din 2016, sper să răspundeți apelului meu de a veni la clasă și de a continua învățarea elevilor noștri”, a fost mesajul postat de Alina Apostol.

La scurt timp, sindicalistii de la USLIP i-au transmis Alinei Apostol ca risca o plangere penala. „Soluția este ca Guvernul să rezolve favorabil revendicările. Pentru această imixtiune riscați o plângere penală”, a transmis USLIP.

„Va rog sa imi spuneți care este cadrul legal pentru interzicerea copiiilor în școli? De asemenea prin ce act normativ cadrele didactice interzic părinților sa trimită copiii la scoala? Dreptul constituțional la educație nu este încălcat? Copiii și părinții nu au sindicat pentru o greva, aleg sa fiu vocea comunității mele, aleg sa apar Dreptul la educație sau măcar încerc”, a replicat Alina Apostol.

Intr-un alt comentariu la postare, edilul din Ciortesti a distribuit un articol de presa care se referea la averea liderului de sindicat, Laviniu Lacusta.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments