Video | Profesorii ieseni au iesit din nou in strada. Sindicatele chemate iarasi la discutii cu ministrul Educatiei

0
61

Mii de profesori ieseni au iesit din nou in strada pentru rezolvarea problemelor de natura salariala, dupa ce au raspuns negativ ultimei oferte a Guvernului.

„Noi hotaram cand terminam negocierile, nu voi. Retineti acest lucru”, a transmis Laviniu Lacusta, membrilor Guvernului.

De la aceasta ora, la invitația Ministrului Educației, Ligia Deca, la sediul Ministerului Educației va avea loc o întâlnire între reprezentanții Ministerului Educației, ai elevilor, ai părinților și ai sindicatelor reprezentative din învățământul preuniversitar, respectiv Federația Sindicatelor din Educație „Spiru Haret” și Federația Sindicatelor Libere din Învățământ.

Întâlnirea are ca scop consultarea acestora asupra demersurilor necesare pentru adaptarea calendarelor de desfășurare a activităților de final de an și a calendarelor examenelor naționale, în contextul generat de protestul personalului din învățământul preuniversitar.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentBani aruncați pe Apa Sâmbetei în nordul Moldovei: baraj neterminat de 35 de ani, pod în construcție de 30 de ani
Articolul următorIesenii beneficiaza astazi de consultatii gratuite privind sanatatea orala in 4 puncte din Iasi
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments