3600 de lei, nota de plată la Năvodari cu 80 lei porția de ciolan. La sumă mia trebuie adăugat un bacșiș de 400 de lei trecut pe bon
„Captura zilei, trei pești, 1.700 de lei. Un ciolan, 80 de lei, porția de creveți, patru creveți adică, 80 de lei, 20 de lei un crevete, jambon 320 de lei și am mai dat și 300 de lei pe sparanghel”, a declarat turistul care recunoaște că nu a fost atent să verifice prețurile înainte de a da comanda.
de lei este nota de plată postată de un român după ce a consumat la o terasă pe litoralul românesc. E drept și el a comandat aboslut nebunește, așa că are o parte de vină.
Acum, trebuie să fim corecția dar în notă sunt cel puțin 7 persoane. La masă au fost 7 porții de cartofi prăjiți. În plus, turistul „s-a aruncat” și la „captura zilei” ce pare a fi o doradă.
Un șnițel costă 42 de lei și o porție d spagheti la același preț. Astfel, „vina” ar trebui împărțită între cleintul pofticios și patronul care a pus prețuri exorbitante.
36.000 lei, nota de plată la o masă în Năvodari: 80 lei porția de ciolan
Newsweek a scris că un concediu la Mamaia poate fi mai puțin plăcut când o cameră ajunge la 1.500 lei, apa e adâncă la mal și te poți tăia în scoici. Puțini însă dintre cei care aleg să își petreacă vacanțele în stațiunile de la Marea Neagră se declară apoi mulțumiți de condiții.