Eduard Hellvig, directorul SRI, a anunțat că își încheie mandatul: ”Este sănătos pentru democrație!” / ”Pietrificarea în funcţie nu este bună”

0
67

Eduard Hellvig, directorul Serviciului Român de Informații, a anunțat, în urmă cu puțin timp, că își încheie mandatul în fruntea SRI! Anunțul de renunțare la șefia SRI, după 100 de luni de la preluarea conducerii, a fost făcut, luni, în timpul unei declarații de presă susținute chiar la sediul central instituției.

Eduard Hellvig a preluat conducerea SRI în data de 2 martie 2015 și, cu doar câteva minute în urmă, a anunțat că renunță la funcția de director al instituției, acesta fiind un gest de ”sănătate democratică”.

În ultima declarația făcută în calitate de director al SRI, Eduard Hellvig a dat semnalul că mandatele șefilor serviciilor secrete ar trebui să fie limitate în timp și a subliniat că ”pietrificarea în funcție nu este bună”. De altfel, directorul SRI a ținut să puncteze că și-a îndeplinit toate obiectivele și că nu a mai găsit niciun motiv rațional să rămână în funcție. Eduard Hellvig se retrage, astfel, după cel mai lung mandat de director al SRI.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPoveste de viață. Fiul femeii de serviciu devine directorul școlii în care mama sa muncește cu dăruire
Articolul următorPNL îl dă afară pe fostul ministru al Finanțelor, Dan Vîlceanu
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments