De vineri vom aveam semafoare pentru decongestionarea traficului la Podu Iloaiei

0
125

Traficul de la Podu Iloaiei ar putea deveni istorie. Autoritatile locale au anuntat ca incepand de la finalul acestei saptamani vor fi amplasate semafoarele menite sa decongestioneze traficul infernal din Podu Iloaiei. Dorinţa acestora este ca în maxim 10 minute, orice vehicul să poată traversa oraşul.

Bogdan Cojocaru – prefect Iași: „El va incepe probabil la sfarsitul acestei saptamani, vineri mai exact din cate am inteles de la DRDP Iași. Acest pilor va fi facut in zilele de vineri 14 iulie, duminica 16 iulie, luni 17 iulie si mercuri 19 iulie. Avem nevoie de acest pilot pentru a putea constata daca aceasta solutie de semaforizare a principalelor treceri de pietoni si intersectii din Podu Iloaiei, daca aceasta solutie este eficienta, in asa fel incat banii care ar trebui sa fie alocati pentru un astfel de proiect sa fie folositi corespunzator si sa nu fie risipita nicio suma inainte de a testa foarte bine acest sistem.”

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentGRAMMA a câştigat premiul Best Winery Design la o competiție internaţională. Care sunt planurile de extindere pentru 2023
Articolul următorAu crescut incasarile din taxe si impozite la Iași
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments