FRF dorește introducerea consumului de bere pe stadioanele din România / ”Reprezintă un element de modernitate”

0
53

Președintele Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, a anunțat săptămâna trecută, în cadrul unei conferințe de presă că și-ar dori ca legislația să permită consumul de bere pe stadioanele din țară.

”A fost un subiect care s-a aflat permanent pe agenda noastră. Considerăm că acest consum, mai ales de bere slab alcoolizată pe stadioane, reprezintă şi un element de modernitate pe care vrei să-l aduci.

În ultimii opt ani, statul a reînceput să investească puternic în infrastructura fotbalistică. Atunci, consumul de bere slab alcoolizată, cu siguranţă, ar fi un element de modernitate care s-ar alătura acestei infrastructuri moderne de care ne bucurăm astăzi, în România”, a declarat Răzvan Burleanu, citat de Digisport.

O lege din 1991 prevede interzicerea consumului de alcool în stadioane și evenimente organizate cu scop de recreere sau a manifestărilor cultural-artistice.

Legea a fost modificată în 2019, iar berea poate fi servită doar în pahare din plastic, la concertele organizate pe stadioane sau în piețele publice, însă nu şi la competiţiile sportive.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAvertisment pentru AUR și viitoarea campanie electorală. Generalul SRI Anton Rog a anunțat public că nu se va mai putea repeta situația din 2020, cînd unele partide s-au folosit de campanii pe rețelele sociale pentru a manipula voturile cetățenilor
Articolul următorServiciul Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași a primit Placheta de onoare a MAI
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments