Elena Băsescu apare la Aleph News, fiind prezentată ca editor / A vorbit despre azilurile de bătrâni

0
96

Fiica fostului președinte Traian Băsescu, Elena, a revenit la muncă de câteva luni după ce a fost angajată la televiziunea Aleph News, deținută de Adrian Sârbu, relatează Libertatea. De ceva vreme, fata cea mică a fostului președinte Traian Băsescu apare și pe micul ecran, unde comentează subiecte de politică.

În urmă cu câteva zile, Elena Băsescu a vorbit în cadrul unui jurnal de știri despre implicațiile pentru România după ce președintele Rusiei, Vladimir Putin, a decis să rupă acordul privind transportul cerealelor din Ucraina pe Marea Neagră, notează Unica.

În cadrul altui program de știri, fiica lui Traian Băsescu a vorbit despre azilurile din țară, în care au fost descoperite nereguli.

La fiecare apariție la Aleph News, Elena Băsescu nu a fost prezentată drept reporter sau prezentator, ci editor Aleph News.Elena Băsescu a fost europarlamentar între 2009 și 2014, iar în 2016 s-a angajat la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale. În decembrie 2020, a candidat la alegerile parlamentare, deschizând lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților.  Cu toate acestea, PMP nu a reușit să atingă procentul necesar pentru a intra în Parlament.

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCiolacu vrea desființarea Casei Naționale de Sănătate, unde se iau sporuri de 3.000.000
Articolul următorSechestrată şi violată de colegul de clasă cu care trebuia să înveţe la matematică. Tânăra de 19 ani din Iaşi a fost legată de mâini şi chinuită ore în şir
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments