Politist, despre politistii angajati din „sursa externa”: „Unii nu sunt capabili sa faca diferenta dintre ‘s-au’ si ‘sau’. Mai sunt colegi care nu stiu daca sunt in facultatile mintale”

0
260

Raspunzand unor intrebari pe forumul Reddit Romanoia, un politist a prezentat cateva situatii scandaloase in legatura cu colegii lui politisti angajati din „sursa externa”

„Sunt politist de strada, adica acela care vine cand ai o problema si suni la 112 sau acela care iti ia permisul la radar, va raspund cu drag la ce nelamuriri/curiozitati aveti”, a anuntat politistul pe Reddit Romania.

„E adevarat, sunt analfabeti in politie, chiar eu am 2 colegi care nu sunt capabili sa faca diferenta dintre s-au si sau. Mai sunt colegi care nu stiu daca sunt in facultatile mintale. Genul de politisti apar cel mai des in mass-media pentru ca asta se consuma, dar e frustrant sa fii pus in aceasi oala cu toti. Ca o paranteza, cam toti analfabetii sunt din sursa externa, asta s-a vrut, cantitate nu calitate”, a spus politistul.

„Politistii din sursa externa sunt cei care nu au urmat scolile de politie, au intrat doar in baza unui examen. De asemenea la ei, sportul e doar cu admis respins, in schimb la scolile de politie e cu nota. ‘Ai promovat examenul din sursa externa? Poftim haine, pistol, acum iesi in strada’”, a detaliat apoi politistul.

El a relatat si cu ce s-a confruntat din partea altor politisti dupa ce i-a fost retinut permisul auto.

„Depinde de ce fel de politisti dai, suntem oameni toti si ne comportam diferit, mi-a fost retinut permisul acum cateva luni, am facut contestatie ca aveam nevoie de el in perioada acea, cand m-am dus sa mi-l iau inapoi pot spune ca am fost tratat ca pe un cacat de cei de la ghiseu, nu am mentionat ca sunt politist din curiozitatea de a vedea cum se comporta cu civilii, am ramas dezgustat”, a detaliat politistul.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentANPC si ANAF au pus ochii pe influenceri, pe care-i acuza ca fac zeci de mii de euro din reclama mascata
Articolul următorSecretarul de stat Vasilcoiu: „Barbatii adevarati sunt pesedisti, zice si Dana Budeanu”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments