Prima reactie a jandarmului din Costinesti: „Doar mi-am facut treaba, nu merit atata atentie”

0
244

Jandarmul care i-a pus la punct pe cei patru batausi din Costinesti se simte jenat de toata atentia publica de care are parte acum. El a declarat pentru presa din Constanta ca „doar mi-am facut treaba”.

Jandarmul activeaza la Gruparea de Jandarmi Mobila “Tomis” Constanta. El nu doreste sa iasa public, precizand ca el doar si-a facut treaba si nu considera ca merita atata ”atentie”, relateaza publicatia constanteana Focus Press. Jandarmul care i-a pus la punct pe cei patru batausi din Costinesti a luptat in Legiunea Straina timp de zece ani, anunta surse din Jandarmerie. Cei patru batausi au fost miercuri retinuti de politisti, fiind eliberati dupa 24 de ore. El se afla sub control judiciar pentru 60 de zile.

Jandarmul a primit numeroase aprecieri pe retelele de socializare, fiind felicitat ca i-a pus dur la punct pe batausi. El i-a pocnit zdravan pe mai multi dintre ei dupa ce a fost la randul lui scuipat si lovit.

Surse din Ministerul Afacerilor Interne (MAI) au dezvaluit, pentru Gandul, ca respectivul jandarm a fost soldat in cadrul Legiunii Straine. Acestea au mentionat ca jandarmul este chiar din Costinesti si este fost rugbist la un club din Mangalia.

La un moment dat, acesta ar fi plecat in Franta, impreuna cu mai multi prieteni, pentru a se inrola in Legiunea Straina. Din grupul sau de prieteni, numai el si un alt tanar au fost declarati admisi. Dupa aproximativ zece ani, a revenit in tara si a intrat in randurile Jandarmeriei Romane.

Indivizii agresivi sunt deja cunoscuti de politisti. Ei sunt din satul Colonia Reconstructia, comuna Feldioara, judetul Brasov. Doi dintre ei au antecedente legate de comiterea de violente, fiind condamnati atat in tara, cat si in strainatate. Este vorba despre Adrian Florentin Felecan, care are la activ o condamnare de trei ani de inchisoare cu suspendare pentru loviri sau alte violente, si Raul Nicusor Grigoras, cunoscut cu antecedente penale pe teritoriul Germaniei, unde a fost anchetat pentru „avarierea sau distrugerea proprietatii, export sau import ilicit de arme, parti componente si explozivi”.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments