Mesajul femeii care si-a aruncat copiii: „Sper sa fii fericit acum ca ai scapat de noi si nu mai trebuie sa ne trimiti bani. M-ati luat de fraiera”

0
70

Surse judiciare au dezvaluit, pentru aktual24.ro, mesajul pe care femeia din Botosani l-a transmis sotului ei dupa ce si-a aruncat copiii de la balcon.

,,Multumesc ca mai facut sa fac ceea ce nu voiam, sper sa fii fericit acum ca ai scapat de noi si nu mai trebuie sa ne trimiti bani ca am inteles ca asta era marea ta problema), iti doresc ca toti bani pe care o sa ii ai de acum sa ii pastrezi sa ti pui pe piept….ca niciodata nu ti-au ajuns….regret tot ce am facut cu tine pana acum si regret ca m-am maritat cu tine, dar chestia era ca voiam sa scap de acasa…..atat.……cel mai rau imi pare pt copii caci ei nu au nicio vina, dar nu ii pot lasa asa ai nimanui, nimeni nu o sa ii iubeasca, sper sa fii fericit fara noi, adio. Eu am incercat sa fac torul pt voi, ( tu, mama tata si etc etc) am lasat copini fara jucarii sau haine sau altele sa aiba toti si voi toti m-ati luat de fraiera…”, se arata in mesaj.

Comunicatul Politiei:

La data de 20.08.2023, IPJ Botosani a fost sesizat cu privire la faptul ca o femeie, aflata la etajul 1 al unui hotel, si-a aruncat copii, cu varstele de 2, respectiv 3 ani, de la balcon, si ameninta ca se va sinucide.

Cei 2 minori au fost transportati la spital, in stare grava.

La fata locului s-a deplasar un negociator, care a purtat discutii cu femeia.

Minorul, in varsta de 2 ani, a decedat la spital.

Femeia a fost coborata in siguranta si transportata la spital (sub supravegherea politistilor), pentru investigatii medicale.

Ulterior, aceasta a fost internata la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Botosani.

 

 

Femeia este din Albesti, judetul Botosani. Duminica a adus copii in oras sa se joace in parcul Mihai Eminescu si a ratat ultimul microbuz spre casa. A mers cu copiii la un hotel din oras. Femeia nu avea cartea de identitate asupra ei insa personalul a fost de acord sa o cazeze.

La scurt timp, potrivit propriei declaratii, a luat copiii adormiti in brate si ar fi sarit pe geam. Insa in fata ferestrei se afla un acoperis. Femeia a cazut acolo dar copiii i-a scapat pe beton.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentServiciul de Securitate al Ucrainei confirmă oficial că liderul AUR George Simion are o interdicție de 3 ani de intrare pe teritoriul ucrainean
Articolul următorSpitalul „Parhon”, complet digitalizat printr-un proiect al Primăriei
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments