Un senator propune legea Alexandra: „In cazul gravidelor, dacă sunt refuzate de medicii de gardă voi propune inclusiv retragerea dreptului de practică!”

0
105

Decesul Alexandrei Ivanov în Maternitatea Botoșani, după o noapte în care a fost ignorată de cadrele medicale, a creat un val de revoltă nu numai în municipiul Botoșani ci și la nivel național. Oamenii au fost impresionați de ceea ce s-a întâmplat cu Alexandra și de mesajele trimise de tânăra în vârstă de 25 de ani, au ieșit în stradă și vor să iasă în continuare până când vinovații vor plăti.

În același timp, un parlamentar, nu din județul Botoșani, a anunțat că la începutul sesiunii parlamentare va iniția “LEGEA ALEXANDRA” și spune că “Nicio mamă nu mai trebuie să moară cu zile în spital”.

Senatorul Rodica Boancă a anunțat că va propune: “crearea unui număr unic non-stop pentru reclamarea abuzurilor din spitale, gestionat de Ministerul Sănătăţii. Înăsprirea sancțiunilor pentru netratarea urgențelor, iar în cazul gravidelor, dacă sunt refuzate de medicii de gardă voi propune inclusiv retragerea dreptului de practică!”.

Sursa: Botosani Online

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVideo | Alerta cu bomba la Curtea de Apel si Tribunalul Iasi
Articolul următorCumnatul senatoarei PNL Pauliuc s-a plans la 112 ca doua avioane de lupta ar fi distrus copertina salonului de evenimente Bon Bon din Dragomiresti Vale – Chiajna
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments