Fiul lui Nicolae Guta a ajuns in sant cu BMW-ul, fiind drogat. Guta: „A ales o viata draconica, nu ma mai intereseaza de mult ce face el”

0
74

Nicu Guta, fiul lui Nicolae Guta, a ajuns cu BMW-ul in sant, sambata noapte, fiind drogat.

„La data de 2 septembrie 2023, in jurul orei 23.10, politistii care se aflau in misiune de patrulare pe strada Livezeni, din Petrosani, au observat un autoturism care era iesit in afara partii carosabile, iar la volanul masinii a fost depistat un barbat, in varsta de 31 de ani, din Municipiul Petrosani, care era agitat si incorect in vorbire.

Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, insa, ca urmare a testari cu aparatul Drug-Test, a iesit pozitiv la substanta psihotropa, motiv pentru i-au fost recoltate probe biologice, in vederea determinarii prezentei, in organism, a substantelor psihotrope.

In cauza, politistii au intocmit dosar de cercetare penala si au suspendat dreptul barbatului de a conduce autovehicule (a fost eliberata dovada inlocuitoare, fara drept de circulatie)”, a anuntat IPJ Hunedoara.

Reactia lui Nicolae Guta

„La ce bubuituri si-a dat el. La ultimul accident, sau nu stiu la care dintre ele, ca a avut mai multe, la ce bubuituri si-a dat de au venit cu elicopterul, si-au taiat masina, operat 13 ore, apoi 15 ore, apoi 10 ore, ce a patin acum e ceva banal, e cum ar fi o repetitie, cum facem noi lautarii.Nu am luat legatura cu el pentru ca nu ma mai intereseaza demult ce face el. Daca el nu mai tine la viata lui si daca el a ales o viata draconica si varianta cea mai rea… El trebuia sa nu mai fie in viata de la accidentul ala. A avut noroc si a scapat si in loc sa isi vada de treaba lui o comite din nou si din nou” , declarat Nicolae Guta la Antena Stars.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMiliardarul Beny Steinmetz, arestat in Cipru in unui mandat de arestare emis de Romania. El are o condamnare la la 5 ani de inchisoare cu executare
Articolul următorCine sunt brailenii prinsi in masina cu 30 kg de droguri. Cea mai mare captura de CRISTAL din Romania
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments