Bădălău vrea s-o bage 6 ani la pușcărie pe fosta soție și să crească băieții cu Bianca Drăgușanu

0
250

Fosta soție a lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu, a mărturisit jurnaliștilor că familia fostului soț vrea s-o bage în pușcărie nevinovată, și că însuși Gabi Bădălău, aflat sub control judiciar pentru corupție a sunat-o, zilele trecute, pentru a o anunța că va ajunge după gratii.
Asta după ce mama lui Gabi, soția șpăgarului fost hoț de cereale, Niculae Bădălău, i-a făcut plângere penală Claudiei Pătrășcanu pentru că ar fi plantat microfoane printre lucrurile copiilor, să înregistreze ce se întâmplă în casă. Claudia Pătrășcanu a dat deja declarație în dosar.

„N-am de zis nimic de ei, nici de bine, nici de rău. Dar s-a ajuns prea departe. Și când faci acuzații atât de grave, ar trebui să și probezi. Mi-au făcut plângere penală. Nu știu ce să mai facă. Consider că prin toate procesele ce mi s-au deschis, prin faptul că nu-mi dau liniște și pace să-mi cresc copiii, e clar că nu se gândesc la ei. Dar Dumnezeu e sus. Mai grav e când îți dorești ca mama copiilor tăi să facă pușcărie pe nedrept, pentru ceva ce nu există. Vom merge într-o instanță însă, adevărul se va demonstra. Zilele trecute, Gabi m-a sunat și râdea că mă așteaptă între 3 și 6 ani de pușcărie. Până una, alta, el este sub control judiciar. Mereu m-am rugat pentru ei, și acum mă rog să se apropie de Dumnezeu mai mult, pentru că nu mai judecă”, a declarat Claudia Pătrășcanu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCum ar fi posibil ca Caricel Pompa să se fi născut de multe ori, în toate localitățile giudețului
Articolul următorA fost autorizat parcul logistic în care este implicat fondatorul Superbet: investiția inițială ajunge la peste 36 milioane de lei
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments