Vlad Pascu a fost prins la Mall Baneasa ca a furat un tricou Versace, paznicii i-au gasit si droguri. Declaratia data politistilor de Pascu: „Ma grabeam la film”

0
102

Noi detalii din trecutul lui Vlad Pascu, individul drogat care a ucis doi studenti la intrarea in 2 Mai.

In februarie 2022, Vlad Pascu a fost oprit de paznici la iesirea din magazinul Peek and Cloppenburg din Mall Baneasa si perchezitionat. Paznicii suspectau ca Pascu a furat in tricou Versace. In schimb, au gasit asupra lui un gram de de canabis.

„Dupa ce au stat cateva momente acolo, au rasit cabinele de proba si s-au indreptat spre iesire, una dintre persoane la fel de agitata. (…) Una dintre persoane avea o plasa asupra sa, iar in momentul in care a fost intrebat ce are, persoana in cauza a arata un tricou marca Versace care ar fi trebuit sa aiba doua alarme, insa au fost taiate. Am stabilit ca persoana in cauza se numeste Pascu Matei Vlad”, se arata in declaratia data politistilor de un paznic.

Pascu a sustinut ca a bagat tricoul in punga, dupa ce l-a probat, si s-a grabit catre iesire intrucat avea „rezervare la film”. „Am uitat tricoul in punga respectiva”, a sustinut Pascu.

„Un agent m-a oprit inaintea barierelor luandu-mi punga din mana, scotand tricoul din punca, acuzandu-ma ca l-am furat. Eu am vrut sa platesc tricoul, intrucat intentia mea era sa il cumpar oricum si mi s-a zis ca trebuie sa vorbesc cu managerul magazinului. M-au dus intr-o  camera unde m-au perchezitionat, gasindu-mi si o cantitate mica de marijuana pentru consum propriu si mi s-a propus oferta de a le da 1.800 de lei pentru a-mi da drumul. Mentionez ca de fata la cele intamplate a fost prietenul meu, Pintea Florin”, se arata in declaratia data politistilor de Pascu.

Agentul a adaugat apoi ca „pretul tricoului in cauza, marca Versace, in valoare de 849 de lei, a fost achitat, prejudiciul fiind recuperat”.

„La data de 24.02.2022 a fost inregistrata la nivelul BCCOB lucrarea penala, privind depistarea numitui Pascu Matei Vlad, cu aproximativ 1 gram de cannabis la Mall Baneasa. Lucrarea a fost inaintata la DIICOT si inregistrata.

S-a dispus in cauza renuntarea la urmarirea penala in luna noiembrie 2022, iar in luna ianuarie 2023 masura a fost confirmata de catre Tribunalul Bucuresti”, au declarat surse judiciare pentru aktual24.ro.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUn mare activist civic și susținător al autostrăzilor a devenit membru PSD. Irinel Ion Bucur Papion a fost surprins la o ședință a partidului #haicăsepoate
Articolul următorConsilier USR, batut si talharit de familia unui primar PSD din parohia lui Grindeanu si Simonis – Video
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments