Protestul capetelor plecate. Mihai Chirica: „George Simion și mișcările legionaroide, pro-rusești și anti-românești care îl păpușează nu au reușit să știrbească statutul orașului nostru de Capitală Istorică”

0
518

Se pare că invitația la protest făcută de președintele AUR, George Simion nu i-a mișcat pe ieșeni dovadă fiind numărul restrâns de participanți care au fost ieri în fața Primăriei. Speranța organizatorilor a fost cea de a-i cere demisia primarului Mihai Chirica însă lucrurile nu s-au concretizat iar singurii prezenți au fost cei din partid.

George Simion a subliniat că Mihai Chirică ar fi vrut să interzică protestul.

”Ne-am adunat la acest protest pe care Chirica a vrut să-l interzică, pentru că nu e bine să protestezi în fața baronilor de Moldova, că-s PSD, PNL,  aceiași”, a comentat Simion, care a arătat că sunt distribuite inclusiv pliante prin care i se cere demisia primarului ieșean.

„Mesajul este clar, după Dumitru Buzatu (președintele CJ Vaslui, arestat pentru luare de mită – n.red) trebuie să plece și Mihai Chirica și restul baronilor, din toate județele Moldovei”, a comentat Simion.

El l-a apostrofat imediat pe unul dintre manifestanții care a intervenit peste el: „Sst, eu vorbesc acuma, nu știu de unde sunteți dvs, dar…”.

Primarul Mihai Chirica a transmis un mesaj pe rețelele de socializare tuturor ieșenilor.

„Dragi ieșeni, dragi români, vă felicit din inimă pentru înțelepciunea de care ați dat dovadă!

La un personaj care se prezintă drept „providențial” precum George Simion, „plimbarea” de astăzi din centrul orașului nostru – la care chemase mii de simpatizanți din toată țara – nu a depășit, din fericire, nivelul unei simple plimbări.

O mână de oameni aduși, cine știe cum, cu mașinile personale și cu trenul, au ajuns în centrul orașului, și-au spus „poeziile” de la partid, au zăbovit un pic în frumosul nostru Centru și si-au văzut de viața și de supărările lor, legitime, desigur…

Ce am constatat eu:

George Simion și mișcările legionaroide, pro-rusești și anti-românești care îl păpușează nu au reușit să știrbească statutul orașului nostru de Capitală Istorică, de centru cultural și spiritual, de municipiu european guvernat de civilizație, dialog și toleranță!

Ieșenii nu aderă la acest gen primitiv de manipulare și își respectă orașul! Le mulțumesc pentru asta!

Minciunile lui George Simion au picioare strâmbe și scurte și cred că dacă noi, politicienii democrați și patrioți vom ști să îi ascultăm și să vorbim cu fiecare dintre ei, România va fi ferită de această toxică Gardă de Aur pe care unii – oameni care nu își iubesc Țara! – încearcă să o crească în România noastră!
Vă felicit din nou!”.

Alături de George Simion au fost și Viorel Blăjuț, Ciprian Paraschiv și Vasile Pușcașu.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments