Se dau „bani din elicopter” din bugetul Consiliului Județean Iași pentru deplasările lui Costel Alexe. Ce spun psd-iștii

0
205

Ședinta ordinară a Consiliului Județean a fost marcată de o intervenție a consilierului județean PSD Mircea Manolache care îi reproșează președintelui Costel Alexe faptul că toate deplasările s-au făcut din bani publici fără a trece prin votul plenului.

„Îmi aduc aminte cum domnia sa (n.r.Maricel Popa) făcea deplasări externe pe banii săi pentru că dumneavoastră faceți toate deplasările invocând un articol din Codul Administrativ în sensul că folosiți banii din visteria Consiliului Județean și din impozitele plătite de cetățeni. Dar asta este o altă problemă pe care o să o discutăm la momentul oportun”, a declarat Mircea Manolache în plenul CJ Iași.

În replică, Alexe i-a punctat lui Manolache faptul că el a fost ales prin vot.

„Diferența dintre mine și Maricel Popa votat de 19 consilieri judeteni si stim cu s-a votat in 2016. Eu sunt presedintele Consiliului Judetean Iasi si el a fost un consilier judetean cu atributii de presedinte pentru ca atunci cand a venit in fata iesenilor uninominal, ei i-au spus pas”, i-a răspuns Costel Alexe.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCum ajungi să te iei la trântă cu imposibilul și să ajungi în top 2% din lume? Povestea lui Dan C. Vodnar, profesorul de Gastronomie Moleculară care traduce fenomene ştiinţifice pe înţelesul tuturor
Articolul următorBuzatu are trei avocati, cum vor sa-l scape din arest: „Este diabetic si are cateva alte afectiuni, este salutat de oameni pe strada. Nu am vazut in ochii lui vreo licarire de a parasi tara”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments