Ciprian Paraschiv plânge că nu mai este primit în tribuna oficială a Stadionului „Emil Alexandrescu”. Ce îi răspunde primarul Mihai Chirica

0
202
Ciprian Paraschiv plânge că nu mai este primit în tribuna oficială a Stadionului „Emil Alexandrescu”. Ce îi răspunde primarul Mihai Chirica:
„Având în vedere decizia justificată ( dar împotriva principiilor mele) luată de președintele Clubului de Fotbal Politehnica Iași, domnul Florin Briaur, de a nu-ti mai permite accesul la tribuna oficială a Stadionului „Emil Alexandrescu”, mă văd obligat să fac următoarea declarație.
În pofida inexistentelor abilități manageriale dovedite de-a lungul timpului, a risipirii unor resurse publice considerabile, a înșelării așteptărilor ieșenilor,a utilizării unor metode de comunicare lipsite complet de sportivitate , dar mai ales în ciuda rezultatelor catastrofale obținute de Dumneavoastră, pe vremea când a îndeplinit funcția de președinte al clubului Politehnica, rezultate soldate cu retrogradarea echipei de suflet a ieșenilor în eșalonul secund, consider că decizia actualei conduceri a clubului (decizie luată fără o consultare prealabilă cu mine) este ușor exagerată. Prin urmare, îi adresez domnului Briaur rugămintea de a-l reprimi pe domnul Paraschiv în tribuna oficială.
Din păcate, trebuie să mă declar din nou dezamăgit de tine , care ai demonstrat încă o dată că nu dorești decât să folosești sportul ieșean și imaginea clubului Politehnica drept arme într-o bătălie politică suburbană și agresivă specifică partidelor extremiste”.
0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentSusținere, aderență și control mai bun al mingii: Cum să alegi ghete de fotbal pentru copii
Articolul următorFashion show-uri, expoziții de artă și un pop-up store cu piese de nișă, în acest weekend la Privé Fashion Events în Palas Campus
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments