Detalii picante din viața lui Jean Constantin. A furat nevasta unui celebru actor

0
251

Actorul Jean Constantin a murit în urmă cu 13 ani, iar după moartea sa au ieșit la iveală mai multe detalii picante din viața lui. De exemplu, marele actor a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu soția unui coleg de breaslă. Actorul Jean Constantin a fost căsătorit de trei ori. Ultima soție a fost și mare lui dragoste. Potrivit apropiaților, Jean Constantin a trăit o poveste frumoasă de dragoste cu Nina, soția unui actor celebru.

Jean Constantin a iubit-o nespus de mult pe Nina, soția actorului Gheorghe Cozorici, cu care s-a și căsătorit, potrivit stirilekanald.ro. Au fost căsătoriți timp de 30 de ani, fiind ultima lui soție.

„Ultima mea soţie – că trei au fost toate şi nu le-am atins nici cu o floare – e Jean Elena, care a lucrat la Teatrul Naţional din Bucureşti 40 de ani.

Când am jucat «O scrisoare pierdută», ne-am cam împrietenit. Este fosta soţie a lui Gheorghe Cozorici. Nina este şi rămâne o doamnă extraordinară, o soţie rară. E frumoasă. N-are ea un ochi, dar e frumoasă!”, povestea Jean Constantin pentru Focus TV din Buzău.„Îi plăceau mult copiii, și-a dorit să devină părinte, dar nu s-a putut. Se oprea pe stradă și vorbea cu copiii, le dădea bomboane”, a povestit Ionuț Galani, după moartea actorului.
0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentIsraelul a fost prins pe nepregătite din cauza unui eșec al serviciilor de informații
Articolul următorSorin Grindeanu, „campion” la păcănele în studenție. Câți bani a pierdut ministrul și ce spune despre consumul de marijuana: „Nu mai mult de două ori”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments