Temperaturile scăzute și ploaia torențială nu le stau în calea pelerinilor care vor să ajungă la raclă: „Bucură-te, Sfântă Parascheva, mult folositoare!”. La rând sunt aproximativ 4800 de persoane

0
98

Temperaturile scăzute și ploaia torențială nu le stau în calea pelerinilor care vor să ajungă la racla Sfintei Cuvioase Parascheva. La rând sunt aproximativ 4800 de persoane care îndură niște condiții dificile dar toate sunt pentru bine trupesc și sufletesc.

„Suntem bine liniștiți,poate cel mai bine de când suntem împreună.
Dar când te cheamă Dumnezeu la capătul tarii sa te rogi ( chiar dacă te trezești la 5 dimineața) trebuie sa o faci. Fiindcă de Dumnezeu ai nevoie tot timpul nu doar când ești bine.
Îți mulțumim pentru tot Doamne,ție și Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași. Canoanele lui Dumnezeu pentru tot ce greșim….ploua torențial”, a scris Claudiu Teodorescu pe pagina sa.

„Fiind chipul lui Dumnezeu, omul râvnește după Dumnezeu și aleargă cu dor să se înalțe spre Acesta. Prin rugăciune și prin înălțarea de cântări, omul se umple de desfătare. Duhul lui se bucură și inima lui tresaltă. Cu cât se roagă mai mult, cu atât sufletul lui se golește de poftele lumești și se umple de bunurile cerești. Și cu cât se depărtează de plăcerile pământești ale vieții, cu atât mai mult se desfată de fericirea cerească. Încercarea și experiența voastră confirmă adevărul acesta.

Dumnezeu iubește acele rugăciuni care I se aduc în modul cuvenit, adică cu sentimentul neputinței și nevredniciei noastre. Pentru ca să existe însă un asemenea sentiment, se cere lepădarea desăvârșită de răul din noi și supunerea față de poruncile lui Dumnezeu, se cere smerenie și lucrare duhovnicească

Bucură-te, Sfântă Parascheva, mult folositoare!”, a scris un alt pelerin.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedent“Să pici bacul cu nota 3 la Română și apoi să ajungi influencer de anvergură națională – asta înseamnă să te naști în țara potrivită”
Articolul următorArmata României va avea propriul satelit militar. România demarează achiziția și poate deveni furnizor satelitar în regiune
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments