Jumbo deschide magazinul de la Iași: anunțul companiei

0
212

Retailerul grec Jumbo va deschide primul magazin din Iași vineri, 20 octombrie, la un an de la începutul lucrărilor de reamenajare a halei de lângă Dedeman. Anterior, Jumbo a amânat de mai multe ori decizia de a deschide un magazin la Iași.

„Deschiderea unui nou magazin este mereu un moment special! Cu entuziasm și zâmbete largi, vineri, 20 octombrie, deschidem magazinul nostru din Iași!”, a anunțat compania pe pagina oficială de Facebook.Procesul de autorizare s-a desfășurat în perioada ianuarie 2021 – septembrie 2022, iar demersurile le-a făcut omul de afaceri Bogdan Gheorghiu, cel care a și vândut hala către Jumbo, prin intermediul firmei Concept SRL, conform apix.

Lucrările de amenajare a magazinului au fost făcute de o firmă de construcții a lui Gheorghiu (Onebuildpm SRL) în baza unui proiect realizat tot de o companie ieșeană (HStudio SRL). Autorizația emisă de Primărie este atât de construire, cât și de desființare: hala nu a fost afectată de demolări, ci doar cinci anexe (construcții de mici dimensiuni) care sunt în fața halei, spre zona Silk District.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments