Va fi construit un mall in comuna Ciurea

0
1429

Ciurea este una dintre comunele iesene care se afla in plina dezvoltare, atat din punct de vedere economic cat si imobiliar. Primarul Catalin Lupu a anuntat la TeleM, ca investitorii privati au intentia de a construi un mall in comuna pentru ca locutorii sa beneficieze de toate facilitatile.

Investitiile in ansambluri rezidentiale de case sau blocuri in ultimii ani au luat avant in comuna Ciurea. Autoritatile locale ssustin ca intreaga comunitate este in plina dezvoltare.

Cătalin Lupu, primar comuna Ciurea: „Au fost foarte cautate casele in timpul pandemiei pentru ca oamenii au vrut sa stea acasa. Sunt unele puse deja la vanzare, altele cu certificate de urbanism spre autorizare. Deci este un ‘du-te vin-o’, un flux continuuToate vanzarile de locuinta trec pe la primarie. In momentul in care sunt inregistrate. Aproape nu exista zi sa nu fie depuse cereri noi pentru inregistrari de locuinta„.

In viitor vor fi construite si centre comerciale in comuna Ciurea.

Sunt multe lucruri pe care le putem realiza impreuna daca exista comunicare. Sunt si constructori care au autorizatie si spun ca aici va fi un mall„, a mentionat Catalin Lupu.

In paralel, autoritatile au anuntat ca vor extinde lucrarile de canalizare, apa si gaz in toate satele din comuna Ciurea.

5 1 vote
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments