La Iași, iluminatul festiv de sărbători, va fi aprins cu ocazia manifestărilor care marchează Ziua Națională a României

0
141

Primarul Mihai Chirica a anunțat că vor avea loc și manifestările de Revelion în ciuda măsurilor de austeritate impuse de Guvern.

Atât pentru manifestările de Crăciun cât și pentru cele de Revelion se va face apel la mediul de afaceri și la sponsorizări, a mai spus edilul Iașului.

Mihai ChiricaVom începe decorațiunea de Revelion pe data de 1 decembrie. Vom face aprinderea în mod centralizat cu copiii noștri, vom încerca să le facem o viață normală, pentru că nimeni nu dă, să spunem Crăciunul 2023 înapoi, dacă l-ai pierdut, l-ai pierdut pentru totdeauna și dacă cineva nu înțelege că acest lucru trebuie făcut, înseamnă că este Grinch, și-l poreclim, și va trebui să facem acest lucru. Facem și 1 decembrie pentru că este Ziua națională a tuturor românilor și trebuie să o facem, poate într-un regim mai reținut, da, o să o facem în fața Palatului Culturii și sigur vom orna și orașul într-o manieră rezonabilă, ca să nu treacă pe lângă noi și sărbătorile de Revelion.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentO femeie din Tanzania îi cere lui Klaus Iohannis să îi găsească mama româncă
Articolul următorMai multe persoane din Targu Frumos au rămas și cu masinile distruse și fără bani după ce au aplicat la Programul Rabla. Cum a fost posibil așa ceva
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments