La Razboieni, hotii au furat parazapezile din apropierea drumului european

0
34

La revizia obișnuită efectuată pe sectoarele de drum din administrare, lucrătorii Secției Drumuri Naționale Iași au constatat în această dimineață furtul a 40 de panouri parazăpezi amplasate pe terenul agricol din proximitatea DN 28, pe raza localității Războieni.

Hotii s-au folosit de un autovehicul pentru transportul panourilor metalice furate. A fost anunțată Poliția, în vederea identificării vinovaților și recuperării bunurilor.

„Facem mențiunea că prejudiciul nu constă neapărat în valoarea de inventar a panourilor metalice sustrase, ci mai ales în riscul de înzăpezire la care este supus sectorul de drum menționat, în caz de ninsori și viscol. Prin urmare, cine are indicii cu privire la autorii furtului este rugat să anunțe Poliția”, a transmis DRDP Iasi.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCine este functionarul care l-a ajutat pe Ciolacu cu demiterea secretarului de stat care l-a lasat fara certificat de revolutionar
Articolul următorBataia de la Ruginoasa, blocata din nou de jandarmii din Bacau. Tinerii si-au prezentat pasnic obiceiurile
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments