Actrița Mara Nicolescu, care a jucat cu Dinică în filmul Filantropica este candidat AUR la alegerile europarlamentare. Pe pagina de FB ea propagă teorii ale conspirației, atacuri împotriva multinaționalelor și străinilor.
Secretara lui Dinică din „Filantropica”, trimisă de Simion la Bruxelles. Neomarxiștii vin pe tancuri
Actrița Mara Nicolescu a fost secretara lui Gheorghe Dinică în filmul Filantropica, regizat de Nae Caranfil. În film, l-a avut partener pe Mircea Diaconu. La 20 de ani distanță, Mara Nicolescu candidează din partea AUR la alegerile europarlamentare și debitează tot felul de teorii ale conspirației.
Ea a terminat Facultatea de actorie la Cluj și a jucat la Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov
Pe pagina sa de Fb, de obicei, preia mesajele lui George Simion și Claudiu Târziu. Ultima oară s-a aflat „alături de fermieri” venind să protesteze spre București.
Secretara lui Dinică din „Filantropica”, trimisă de Simion la Bruxelles. Neomarxiștii vin pe tancuri
Desigur, nu îi sunt străine teoriile conspiarției lansate de AUR pe care le și îmbrățisează.
„Dacă noi nu ne vom ridica ca să ne apărăm, vor trece și peste noi cu tancurile ideologiei neomarxiste care au nivelat deja bună parte din SUA și au început să dărâme și în Europa tot ce înseamnă cultură, tradiție, valori consfințite prin trecerea sutelor de ani, valori care au modelat gândirea europeană și, implicit, cea românească de care suntem atât de mândri azi”.
Apoi, actrița crede că străinii nu trebuie să ne învețe nimic pe noi și să ne lase în pace.
„Și avem de ce să fim! Și nu vrem să ne rescrie nimeni istoria, nici nouă, românilor, nici nouă, europenilor!”
„Dacă noi nu ne ridicăm acum la luptă, de pe oriunde ne-am afla, oricât vă vor minti unii și alții că nu e dracul atât de negru, că toate încălcările de drepturi și libertăți din ultimii ani au fost doar „mici excese”, vorba celebră a unui exeget shakespearian din Mănășturul clujean care încuviința astfel călcarea sub copitele cailor a canadienilor ce urlau doar că nu vor să fie vaccinați cu forța și atât, atunci vom afla că întotdeauna se poate și mai rău”.