Nume noi pe listele partidului AUR. Campionul Vlăduț Simionescu: „Am ales AUR pentru că AUR e singurul partid care m-a abordat și mi-a propus să fiu reprezentantul sportului ieșean la nivel administrativ”

0
130

Judoka Vladuț Simionescu, multiplu campion și ocupantului locului 9 la Olimpiada de la Tokyo, și-a anunțat adeziunea la această mișcare politică.

De curand, „Am ales AUR pentru că AUR e singurul partid care m-a abordat și mi-a propus să fiu reprezentantul sportului ieșean la nivel administrativ la momentul adevărului.

Sportul este motivul intrării mele în familia AUR, consider că am atins nivelul de performanță maximă în sport, stiu din propria experiență care sunt neajunsurile și cum putem îmbunătăți situația sportului ieșean și nu numai!

E ultimul an în care activez ca sportiv, deci era firesc să îmi fac un plan. Nu plec din Iași, aici e familia mea, dar vreau sa fac ceva mai mult.

Sunt un om proactiv, care crede în capacitatea de a da mai departe ce a învățat dar în același timp fiind și receptiv la cei din jurul meu!
Am umblat prin toată lumea, am văzut cum e la alții și cum e la noi.

Da, iubesc România. Am purtat tricolorul cu mândrie și am reprezentat România cu mândrie. Nu sunt extremist. Cred în dreptul la opinie și îl respect, chiar dacă uneori poate nu cred la fel!”, a scris sportivul pe pagina sa.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments