Au fost lipite afișe cu fața lui George Simion pe ușa de la PSD Iași: „Nu primim bătăuși”

0
118

Pe ușile de la intrarea în partidu PSD Iași au fost lipite mai multe afișe care au fața lui George Simion, președintele AUR.

Mesajele acestora sunt destul de ciudate: „Nu primim bătăuși. Nu primim violatori.Zero legi, doar violuri”, probabil făcând referire la cazurile în care au fost implicați membrii AUR în ultimul an.

O adolescentă de 17 ani a acuzat că a fost violată la Şcoala de vară a partidului AUR. Poliția din județul Ialomița a deschis o anchetă penală. AUR susține că Poliția nu a constatat nereguli atunci când a venit la o sesizare conform tânăra ar fi consumat singură alcool.

Inspectoratul Județean de Poliție Ialomiţa face cercetări după ce o adolescentă de 17 ani s-a prezentat la Secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Slobozia și a declarat că a fost victima unei infracţiuni de viol.

Acuzațiile au fost aduse după ce minora a participat la Şcoala de vară a AUR, care a început pe 14 septembrie în staţiunea Neptun-Olimp.

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMădălina, la 24 de ani, luptă pentru viață: ”Lista este lungă și starea mea de sănătate se agravează!”
Articolul următorAlmanahe șî scrutine. Dacă ești Prejdinte te poate durea la rață de limbă. Două forțe nasoale se bat pentru ciolanul generat de cetățeanul onest!
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments