VIDEO Manelistul Florin Salam, dus cu mandat la audieri, la sediul Poliției Târgoviște / El este acuzat de înșelăciune (surse)

0
41

Manelistul Florin Salam a fost dus cu mandat la audieri, joi dimineață, la sediul Poliției Târgoviște, conform informațiilor G4Media. Cântărețul ar fi acuzat de înșelăciune.

Conform gazetadambovitei.ro, un bărbat din Târgoviște ar fi făcut plângerea în care îl acuză pe Salam că l-a înșelat cu 5500 de euro. Este vorba de bani pe care bărbatul i-ar fi dat cântărețului ca acesta să cânte o oră și jumătate la nunta lui. Deși nu au făcut un contract, târgovișteanul i-ar fi dat banii în mai multe tranșe, conform sursei citate.

La mijlocul lunii ianuarie, Florin Salam (44 de ani) a mai fost audiat, la Secția 1 de Poliție din Capitală, într-un dosar în care o tânără de 23 de ani îl acuza de agresiune fizică, în timp ce se afla într-o cameră de hotel.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentProcurorul Lascu, replică pentru șeful DNA care l-a dat afară după dosarul achizițiilor la SRI: Au fost suspecți 6 angajați SRI din care doi ofițeri superiori / Ar fi urmat să fie cercetați ofițeri din conducerea unității
Articolul următorHotărâre pentru construcția unei Săli Polivalente în Iași. Doi ani, 100 de milioane euro de la buget și 10.000 de persoane capacitate
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments