Un gimnast a devenit cetatean de onoare a judetului Iasi. David Gavrilovici este campion mondial la gimnastica ritmica

0
144

Un gimnast a devenit cetatean de onoare a judetului Iasi. David Gavrilovici este campion mondial la gimnastica ritmica si astazi a primit titlul de cetatean de onoare al judetului Iasi. Titlul a fost oferit in plenul Consiliului Judetean in semn de recunostinta fata de rezultatele remarcabile obtinute de catre David la competitiile interenationale de gimnastica.

Un gimnast a devenit cetatean de onoare a judetului Iasi

David Gavrilovici este primul ieșean campion mondial la gimnastică aerobică la nivel de seniori. Chiar daca este un sport practicat mai mult de fete, David a aratat de-a lungul timpului ca se poate sa faci performanta la cel mai inalt nivel.

Sunt sute de mii de ore de antrenamente in urma unor rezultate. As sfatui ca toata lumea sa vina spre sport pentru ca atunci cand exista dorinta exista si performantaAm avut doua momente impresionante in cariera mea atunci cand am devenit campion european si campion mondial”, a subliniat David Gavrilovici.

Chiar daca Iasul nu are o infrastructura care sa permita tinerilor sa se dezvolte si mai mult pe aceasta latura a gimnasticii, David a reusit performanta de a aduce rezultate internationale.

Anul acesta am doua concursuri unul in Japonia in luna mai, iar in luna septembrie exista calificarea pentru concursurile mondiale de anul viitor„, a adaugat sportivul.

Tanarul spun ca nu ar fi reusit aceste performante fara sprijinul antrenorului sau.

Performanta la Iasi s-a nascut si se naste odata cu performantele lui David Gavrilovici. Este o munca asidua, care necesita multe ore de antrenament. De la Iasi se nasc sportivi ca David si este mai complicat pentru ca nu avem suficiente spatii de pregatire la standardele competitilor nationale si internationale„, a precizat Bogdan Manta, antrenorul sportivului.

5 1 vote
Article Rating


Articolul precedentGuvernul grăbește transferul terenului pentru Operă: preluarea va fi gata la începutul primăverii
Articolul următorIulian Fota a fost demis de Marcel Ciolacu din functia de secretar de stat la MAE
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments