CJ Iasi face demersuri pentru preluarea Fortus

0
123

Ieri, la sediul Consiliul Județean Iași, Vicepreședintele CJ Iași, Marius Sorin Danga și Administratorul Public al Județului, Andrei Cazacu, s-au întâlnit cu Președintele Autorității pentru Administrarea Activelor Statului, Florin Daniel Geantă, și Vicepreședintele AAAS, Claudiu Năstasă, pentru a discuta despre preluarea Fortus de către Consiliul Județean Iași.

S-a discutat despre stadiul actual al procedurii de transfer al FORTUS către Consiliul Județean Iași si despre documentația necesară pentru finalizarea transferului.

Părțile implicate au convenit să continue colaborarea pentru a finaliza cu succes transferul Fortus către Consiliul Județean Iași.

Ne dorim să redăm utilității publice această zonă importantă a orașului, o zonă cu un potențial economic important având în vedere toate utilitățile care sunt acolo și toate oportunitățile pe care întreaga zonă le oferă, chiar în cadrul unui parteneriat pe care am putea să-l dezvoltăm cu Primăria Municipiului Iași care deține deja în zonă o parcela de 20 de hectare” a transmis vicepreședintele CJ Iași.

“Am avut o discuție constructivă cu Directorul General al AAAS, domnul Florin Daniel Geantă. Suntem determinați să finalizăm această procedură în cel mai scurt timp posibil și să facem din FORTUS un exemplu de succes al dezvoltării economice locale” a declarat Administratorul Public al Județului Iași, Ștefan Andrei Cazacu.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentScene socante azi noapte in Helesteni. Crima urmata de o sinucidere
Articolul următorUn avion cu pasageri de pe ruta Iasi – Barcelona s-a intors pe Aeroportul Iasi din cauza unei defectiuni tehnice
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments