Catalin Drula il acuza pe Marcel Ciolacu ca a manipulat piata de capital. Premierul raspunde: „Chiar nu le este rusine?”

0
35

USR a depus oficial plângere la Agenția de Reglementare a Pieței de Capital din Canada iar Catalin Drula l-a acuzat pe Marcel Ciolacu ca a manipulat piata de capital prin declaratiile sale despre procesul Rosia Montana.

„Dacă pe 31 ianuarie 2024, valoarea unei acțiuni Gabriel Resources valora 0,45 dolari, pe 7 martie, cu o zi înainte de verdict, acestea ajunseseră la 0,87 dolari. Acțiunile s-au dublat imediat după declarațiile lui Marcel Ciolacu cu privire la iminența pierderii procesului în cazul Roșia Montana. A fost o hoție coordonată de însuși premierul României, o creștere artificială și controlată a acțiunilor. O mână de băieți deștepți au câștigat din manipularea bursei. Trebuie să aflăm numele lor. Am sesizat autoritățile canadiene, dar este nevoie și de o anchetă DNA, ASF și ANI. Cum va mai putea Marcel Ciolacu să negocieze ceva pentru România din calitatea de premier al țării, în condițiile în care am văzut că reprezintă interesele unui grup organizat? Niciun partener străin nu va mai avea încredere într-un astfel de premier, implicat într-o escrocherie pe bursă. Avem de-a face cu o manipulare deliberată, cu beneficii ilegale pentru câțiva”, a spus Catalin Drula.

„Într-o zi istorică, în care avocații angajați de Guvernul României au reușit să întoarcă un proces aproape pierdut, eu să răspund la acuzații că de ce nu las datorii unora care au făcut datorii de 200 de miliarde? Mi se pare că nu trăim în aceeași lume. Eu de câte ori am avut intervenții pe acest proces nu am dat nicio informație, niciun document din Guvern care să influențeze acest proces! Ce Bursă, păi ce, eu joc la bursă? Adică eu câștig un proces și nu aduc o criză în România și o debusolare a sistemului fiscal și tot eu sunt acuzat că de ce-am câștigat? Chiar nu le e rușine? Încă plătesc la cele 200 de miliarde ale d-lor Cîțu și Drulă!”, a spus Marcel Ciolacu.
0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMarcel Ciolacu: „Nu ma asteptam la atatea intrebari despre infrastructura Iasului. Va fi primul oras din Romania cu acces la doua autostrazi!”
Articolul următorRomânia și statele din regiune colaborează cu Rusia la Marea Neagră. De ce nu este exclusă Federația Rusă din OCEMN
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments