Video Larisa lui Pescobar a fugit de la Taverna Racilor! Mâna dreaptă a lui Paul Nicolau a demisionat după 10 ani

0
709

Larisa Popa, omul în care Pescobar declara că are cea mai mare încredere și- a dat demisia. Fosta angajată a lui Paul Nicolau a vorbit pe Tik Tok despre decizia pe care a luat-o.

Larisa a fost alături de Pescobar atunci când acesta a întâmpinat probleme cu restaurantele sale, fiind declarată omul de încredere al său, dar acum, aceasta a decis să plece.

 

Larisa Popa și-a dat demisia

Mâna dreaptă a lui Paul Nicolau a decis că este momentul să o ia pe alt drum. După ce, în ultimele săptămâni au apărut zvonuri privind plecarea sa, deoarece nu a mai fost văzută în preajma lui Pescobar, acum, Larisa a vorbit despre devăratul motiv pentru care a decis să renunțe la colaborarea datorită căreia a  devenit cunoscută.

Prin intermediul TikTok, aceasta a anunțat că a renunțat la colaborarea cu  Taverna Racilor. Aceasta a menționat că demisia nu a fost în luna Ianuarie, așa cum s-a scris, ci în urmă  cu trei săptămâni..

„Larisa a lui Pescobar nu mai este, este doar Larisa. Larisa, șefa la raci, șefa la homari, la orice nu mai este, doar Larisa sunt.(…) Am fost cea mai tare manageră de la Pescobar, corect.

Nu mai lucrez la Pescobar, acum întrebările o să tot curgă. În ianuarie m-ați tot întrebat pentru că am avut o perioadă în care nu am apărut pe TikTok și atunci toată lumea avea suspiciuni vis-a-vis de ce n-am mai apărut. Toată lumea mă întreba dacă mai lucrez. Da, în ianuarie în continuare lucram, am trei săptămâni de când nu mai lucrez.”, a mărturisit Larisa Popa în cadrul unui filmuleț postat pe platforma TikTok.

 

Planurile fostei angajate Taverna Racilor

Larisa Popa s-a declarat conștientă de faptul că și-a pus amprenta asupra restaurantelor deținute de Paul Nicolau. Aceasta a mulțumit tuturor pentru susținere și pentru aprecierea de care au dat dovadă.

În ceea ce privește un loc de muncă, aceasta spune că lucrează în acest moment, dar că va face o alegere la momentul potrivit.

„Sunt convinsă de asta. Cumva fiecare om își pune amprenta în ceea ce face.(…) Vă mulțumesc mult că sunt printre voi aici oameni care chiar apreciau ce făceam și eu în Tavernă, deși sunt în continuare foarte mulți hateri printre noi.

(…) Momentan nu muncesc, nu spun un „nu” următoarelor oportunități care o să vină în viața mea, dar cu siguranță voi face o alegere sau voi lua o decizie la momentul potrivit.”, a continuat fosta angajată a lui Pescobar.

 

Au existat speculații privind o relație între Larisa și Pescobar

Mulți ani Larisa și Pescobar s-au afișat împreună, mulți chiar speculând că între cei doi ar exista mai mult decât o prietenie. Într-un final, aceștia au mărturisit că a fost vorba doar despre o strategie de marketing.

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCamera de Comerț și Industrie Iași a solicitat Guvernului derularea la Iași a cinci proiecte de investiții. Lista lor a fost înmânată premierului Marcel Ciolacu la recenta vizită pe care acesta a făcut-o la Iași
Articolul următorPreședintele PNL Iași, Alexandru Muraru, votat în unanimitate pentru a candida la alegerile europarlamentare
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments