Invitată la televiziuni ca medic, un fals doctor din Iași nu a terminat niciodată facultatea, iar banii din donaţii nu ajungeau la familii

0
131

Fenomenul influencerilor a ajuns să creeze personaje precum relativ cunoscuta, în zona monden – umanitară, Ana „Anișoara” Postolachi. Ea a fost prezentată repetat la TV, inclusiv la ProTV și la Moldova 1, canalul public al Republicii Moldova, drept Anișoara, medic chirurg rezident.

Un medic rezident care lucrează în spital, e activistă, cântăreață și organizatoare de campanii umanitare. Până când a încercat să strângă bani pentru un bărbat mort de 8 luni.

Publicaţia HotNews.ro a descoperit cel puțin cinci familii în numele cărora Ana Postolachi a strâns donații în conturi bancare ale sale. În aceste cazuri, banii strânși nu au ajuns la părinți sau semnăturile și datele personale nu sunt recunoscute de oameni.

„Anișoara” nu a ajuns să profeseze medicina pentru că nu a absolvit niciodată facultatea pe care susține că a urmat-o, la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași.

Femeia a fost exmatriculată încă de acum 7 ani din Universitatea de Medicină și Farmacie Iași, spun pentru HotNews.ro surse concordante din facultate. Mai mulți profesori de la UMF Iași afirmă că femeia umbla uneori îmbrăcată în halat alb și cu stetoscopul la gât, prin spitalele din Iași – parte a unei operațiuni de imagine, „exportată” apoi la TV și în online.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAtentat la Moscova: Cum a ignorat Putin avertismentul SUA despre un atac terorist. Ce i s-a transmis încă din noiembrie 2023
Articolul următorDeputatul Marius Ostaficiuc: „Voi continua să fiu în slujba cetățenilor”. Care sunt problemele Iașului
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments