Oficial! Tony da Silva este noul antrenor al Politehnicii Iasi

0
56

Iesenii isi asuma riscul in ultimele etape ale sezonului si l-au instalat pe banca tehnica a echipei pe Tony Da Silva, un antrenor fara experienta care a ocupat diverse posturi la echipe din ligile inferioare portugheze.

Fostul fundas dreapta al CFR-ului detine licenta PRO si trebuie sa obtina rezultate imediate tinand cont de problemele echipei. In varsta de 43, Tony da Silva trebuie sa salveze echipa de la retrogradare si ar putea ramane in Copou daca isi atinge obiectivul.

În octombrie 2019, Silva s-a alăturat staff-ului compatriotului său Toni Conceição la echipa națională a Camerunului, ca analist video. Aceasta a fost cea mai importanta experienta a acestuia dupa ce s-a retras din fotbal.

Ca jucator, Anthony Da Silva a evoluat la Sandinenses, Chaves, Estrela Amadora, CFR Cluj, Vitoria Guimaraes, Pacos Ferreira si Penafiel.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentProcurorii de la Parchetul European condus de Kovesi preiau ancheta belgiană în cazul Pfizergate și cercetează mesajele dintre Ursula von der Leyen și șeful companiei farma
Articolul următorVinurile din Vrancea premiate la un mare concurs international
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments