Dupa vizita facuta la Moscova, filorusul Dorel Visan a primit la Cluj-Napoca ordinul masonic Umaniterra, fiind declarat „arhanghel al spiritualitatii”

0
160

Actorul clujean Dorel Visan a fost prezent la Moscova la deschiderea Festivalului de Film vineri, 19 aprilie. La nicio saptamana de la eveniment, actorul Dorel Visan, a fost premiat si de organizatie care, culmea, este vazuta in Rusia drept un portdrapel al „imperialismului mondial: francmasonerie.

Mai precis, Ordinul Masonic Umaniterra din Cluj-Napoca i-a oferit cunoscutului artist filo-rus titlul de Mare Maestru de Onoare. Actorul este numit „tezaur viu al culturii romanesti, arhanghel al spiritualitatii, reper national”, in anuntul de pe pagina de Facebook a ordinului Masonic.

„Maestrul Dorel Visan accepta titlul de Mare Maestru de Onoare Ad-Vitam al Ordinului Masonic Umaniterra in prezenta a zeci de Frati si Surori, membri ai Ordinului Umaniterra. (…)

Dupa vizita facuta la Moscova, filorusul Dorel Visan a primit la Cluj-Napoca ordinul masonic Umaniterra, fiind declarat „arhanghel al spiritualitatii”

Multumim maestrului Dorel Visan pentru acceptarea acestui Titlu Onorific. (…) Glorie muncii ce aduce plus valori! Chemam la unitate prin diversitate, armonie si pace in lume”, scriu cei de la Umaniterra, langa un instantaneu fotografic surprins la eveniment.Actorul Dorel Visan s-a aflat recent la Moscova, in calitate de invitat la Festivalul de la Moscova. Alaturi de Visan au fost si Laura si Ciprian Mega, regizorul filmului ”21 de rubini”.

”In imagini ii puteti vedea pe marele si dragul nostru Dorel Visan care, impreuna cu parintele Mega, o incadreaza pe covorul rosu pe producatoarea filmului, Laura Mega”, a anuntat Cozmin Gusa pe site-ul sau, solidnews.ro.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO Marcel Ciolacu la Timișoara: Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți
Articolul următorUn bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments