Patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime a intrat în politică, este în PNL și vrea să ajungă președintele CJ Botoșani. Pe plan sentimental, se pare că este implicat într-un scandal amoros: ar avea un copil cu Cătălina Aciobăniței pe care nu îl recunoaște

0
4050

Valeriu Iftime este un om de afaceri botoșănean și administrează grupul de firme ELSACO, unul dintre cei mai importanți actori de pe piața utilităților și serviciilor energetice din România. Implicat și în lumea sportului, acesta este și finanțatorul clubului FC Botoșani.

Firma Elsaco, este foarte bine ancorata si in Iasi, avand foarte multe contracte.Elsaco Electronic a  implementat o instalatie de desulfurare la CET Iasi-Holboca.

Elsaco a fost amendata in 2017 de Consiliul Concurentei cu aproape 800.000 euro. Elsaco si Techem Energy Services SRL au avut intelegeri pentru a elimina competitia care au condus la cresterea tarifelor percepute clientilor finali.

In actuala campanie electorala,dl.Valeriu Iftime se da mare iubitor de copii. Aparent doar , pentru alegatori pentru a mai strange ceva voturi. Surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, ne-au dat de inteles ca reprezentantul PNL ,la functia de presedinte CJ Botosani, nu si-ar recunoaste propriul copil pe care l-ar avea cu Catalina Aciobanitei, CEO la Bespoke Wine Experience.

Omul de afaceri Valeriu Iftime a făcut un pas hotărât către sfera politică, anunțându-și oficial candidatura pentru președinția Consiliului Județean Botoșani din partea Partidului Național Liberal (PNL) încă de la începutul anului. Pe partea profesională, Valeriu Iftime a excelat de-a lungul timpului însă pe partea personală lucrurile nu ar sta atât de roz.

Circulă anumite zvonuri cum că acesta ar avea un copil cu Cătălina Aciobăniței, fondatoarea BestSpoke, însă, pe care omul de afaceri nu și l-ar asuma.

La botezul copilului ar fi participat doar nașii, Mirabela și Ovidiu Miron, într-un cadru restrâns și discret.

Mirabela si Ovidiu Miron

Cătălina Aciobăniței locuiește în Iași și de curând a lansat o carte intitulată „Tu Te Iubesti Pe Tine?”, în care prezintă poveștile de viață „ale unor femei care au
învățat să se prețuiască și să se auto depășească”.

Totodată, aceasta organizeaza diferite evenimente cu și despre femei.

„Avem nevoie de comunitati de femei , comunitati unde femeile se sprijina si se ajuta reciproc, pentru ca Unite inseamna Putere si doar Impreuna putem creste, atat ca si comunitate dar si individual. ”

Patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime a intrat în politică, este în PNL și vrea să ajungă președintele CJ Botoșani. Pe plan amoros, se pare că este implicat într-un scandal amoros: ar avea un copil cu Cătălina Aciobăniței pe care nu îl recunoaște

Pe 9 februarie, Valeriu Iftime a anunţat că a preluat, alături de Costel Şoptică, conducerea filialei liberale din Botoşani, făcând precizarea că are puteri sporite în interiorul acesteia.

De menționat că, prim-vicepreşedintele filialei teritoriale Botoşani a PNL, fostul deputat Dumitru Verginel Gireadă, a demisionat pe 13 februarie din funcţie.

Gireadă, care este şi primar al comunei Mihai Eminescu, era nemulţumit de faptul că omul de afaceri Valeriu Iftime a fost împuternicit cu puteri depline în cadrul filialei PNL.

4.1 13 votes
Article Rating


Articolul precedentO româncă prezidează completul de judecători chemat să emită mandat de arestare pentru Benjamin Netanyahu | Șeful Knesset-ului: „Un pericol pentru umanitate!”
Articolul următorMinistrul Justiţiei, despre extrădarea lui Ionuţ Costea: Procedura este în curs de derulare/ Momentan nu există un progres. Aşteptăm să vedem în ce măsură lucrurile vor evolua în direcţia pe care ne-o dorim
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments