Sedinta cu scandal la Consiliul Judetean Iasi. Consilierii judeteni PSD, USR si PMP au parasit sala de sedinta

0
207

Ultima sedinta dinaintea alegerilor a fost una cu scandal. Consilierii PSD, PMP si USR au decis sa paraseasca sala deoarece nu au avut ocazia de a interveni pe anumite proiecte. Acestia l-au condamnat pe presedintele Costel Alexe care a declarat ca nu a dorit sa politizeze sedinta.

Atmosfera din sala de sedinte a Consiliului Judetean Iasi a izbucnit in momentul in care unii consilierii au vrut sa preia cuvantul cu cateva amendamente pe proiectele de hotarare. Pentru ca nu li s-a permis sa vorbeasca in nenumarate randuri, acestia au decis sa paraseasca sala.

Cristian Stanciu, Lider Grup CJ Iasi: „Domnul Costel Alexe confunda sedintele de CJ cu mosia dumnelui oricum doreste incalcand regulamentul de functionare al Consiliului Judetean Iasi considerand ca o parte din consilieri sunt subordonati ai domniei sale ceea ce este in contradictie cu Codul Civil”.

Consilierilor judeteni li s-a parut anormala abordarea presedintelui CJ.

Sedinta cu scandal la Consiliul Judetean Iasi

Razvan Socolov, Consilier Judetean: „Am vrut sa am o interventie vis-a-vis de situatia financiara a Aeroportului Iasi, cu companiile care vor sa plece plus toate celelalte elemente legate de terminal, preturile exagerate, o sticla de apa costa 20 de lei. Acolo este o problema de management As fi vrut sa stiu daca situatia asta financiara foarte buna pe niste elemente reale sau supraevaluate”.

Mai mult decat atat, acestia au condamnat felul in care au fost tratati in ultimii patru ani.

Marian Uscatu, Consilier Judetean:„Chiar avem un amendament care a trecut sau nu la Comisii ieri pentru ca nu am fost anuntat sper ca situatia se va remedia”.

Pe ordinea de zi au fost aproximativ 30 de proiecte de investitii si infrastructura.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments