Incidente bizare în ziua alegerilor: capelă transformată în secţie de vot, iar în Focşani deţinuţii au votat pe strada Libertăţii

0
71

Îmbulzeală, bătăi şi mită electorală. Ziua în care oamenii şi-au ales primarii şi reprezentanţii în parlamentul european a stârnit scandal în toate colţurile ţării. În Capitală, candidatul USR la Primăria Sectorului 3 a fost lovit. În judeţul Constanţa un candidat şi-a atacat un alegător cu un cuţit după ce acesta ar fi refuzat să primescă mită, iar în Dolj, un poliţist a fost muşcat de o femeie după ce agentul a folosit spray lacrimogen. Agresoarea a fost reţinută.
La patru secţii de votare din Popeşti-Leordeni, aseară, la ora 20:55 porţile de acces au fost blocate cu lacăte. Jandarmii au fost nevoiţi să sune la 112. Un incident şocant a avut loc şi în Capitală. Lucian Judele, candidatul USR la Primăria Sectorului 3, a fost lovit.
Bătaie şi scandal între candidaţi

Candidatul PNL la Primăria Slatina, Mario de Mezzo, şi-a pierdut cumpătul şi l-a bătut pe unul dintre consilierii locali PSD. Totul ar fi pornit de la acuzaţii de fraudă. Victima a ajuns la spital şi are acum mâna imobilizată. Cu doar penal s-a ales si unul din candidaţii la Primăriai Băneasa, din Constanţa, care este acuzat ca l-a atacat cu un cuţit pe unul dintre alegători. Votantul ar fi refuzat o mită de o mie de lei, iar asta l-a înfuriat pe politician.
Alegerile au degenerat şi în Petroşani! Dorina Niţă, candidat independent la Primărie, l-ar fi lovit cu pumnul pe Vlad Lăutaru, candidat PSD la Consiliul Local, pentru că o filma.
Iar la Braşov tot un candidat independent a fost reținut după ce ar fi ameninţat-o pe preşedinta Biroului Electoral Judeţean. Individul i-ar fi trimis un e mail in care ii spunea ca o violează şi o omoară. În momentul reţinerii, candidatul ar fi fost drogat. Mesajul cu ameninţările a fost trimis vineri seară pe o adresă oficială de email. Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov a cerut arestarea preventivă a acestui candidat, iar Judecătoria tocmai a admis această propunere.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPrimăria în Costineşti, câştigată la diferenţă de un vot. Dorin Jeanu a obţinut al doilea mandat pe muchie de cuţit
Articolul următorCostel Alexe a obtinut 34,87% din voturi, iar Bogdan Cojocaru PSD 31,2%
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments